Авторизация

На дорожні випробування виїхала нова Toyota Camry

На дорожні випробування виїхала нова Toyota Camry

На тлі чуток про відставку, до зміни покоління готується середньорозмірний седан Toyota Camry. Прототип новинки вперше потрапив до об'єктивів фотошпигунів у Мічигані (США).


Тестовий мул оповитий важким камуфляжем, але деякі особливості седана дев’ятої генерації вдалося розглянути. Судячи з фото, він зберіг пропорції та габарити попередника і залишився впізнаваним. У нової Camry різкіші лінії передньої частини, а корма виглядає гладкішою. Фари, задні ліхтарі та бампери, ймовірно, будуть аналогічні тим, що використовуються в Crown.

За даними інсайдерів, в оснащення наступної Camry увійде сучасна цифрова панель приладів і мультимедійна система з великим екраном. Ще йому обіцяно широкий пакет систем допомоги водієві. В обробці будуть використані екологічні матеріали.


В основу седана ляже платформа TNGA-K, на якій базується кросовер Crown. Модель запропонують із бензиновими та дизельними двигунами. Також буде й гібридна версія.

Дебют нової Toyota Camry намічено на кінець цього року, а її виробництво почнеться у 2024-му. На ринку новинка конкуруватиме з Honda Accord, Subaru Legacy, Nissan Altima, KIA K5 та Hyundai Sonata.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?