Авторизация

Porsche відкликає третину всіх автомобілів Carrera GT

Porsche відкликає третину всіх автомобілів Carrera GT

Компанія Porsche відкликала 489 автомобілів Carrera GT через проблему із компонентами підвіски, яка могла збільшити ризик аварії. Згідно з нещодавньою заявкою до Національного управління безпеки дорожнього руху (NHTSA), сферичні шарніри, що з'єднують компоненти підвіски з поперечними важелями на передній та задній осях, можуть вийти з ладу через механічні пошкодження та корозію.

«Матеріал, що використовується, не забезпечує достатньої стійкості до міжкристалічної корозії під впливом солі та механічних навантажень протягом терміну служби», - йдеться в повідомленні про дефект Porsche. «Це може призвести до тріщин чи переломів у сферичних шарнірах».


Porsche заявила, що вперше виявила проблему в поодинокому випадку у серпні 2019 року, коли один власник приїхав на Carrera GT для непов'язаного з дефектом обслуговування. Згідно з заявками, у Porsche виникли проблеми з подальшим аналізом більшої кількості Carrera GT через вік і вкрай обмежений виробничий цикл автомобіля.
У матеріалах зазначається, що власники можуть відчувати шум і вібрацію через ослаблення або відмову з'єднання, але компонент може вийти з ладу без попередніх ознак.
Через відсутність запасних частин компанія має двоетапний план усунення неполадок. Спочатку вона хоче оглянути всі автомобілі. Якщо проблема не виявиться під час огляду, автомобіль буде допущений до необмеженого використання, а клієнт буде повідомлений, коли з'являться запасні частини для усунення несправностей. Якщо проблема все ж таки буде виявлена, Porsche порадить клієнтам не сідати за кермо доти, поки вона не буде усунена.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?