Авторизация

Fiat відродить культову модель у вигляді компактного кросовера

Fiat відродить культову модель у вигляді компактного кросовера

Опубліковано перші рендери нового Fiat 600. Відому модель відродять у форматі компактного кросовера. Про це повідомляє сайт L'argus.
Новий Fiat 600 презентують в липні. Виробництво кросовера налагодять на підприємстві у польському місті Тихи, де нещодавно почали випускати електромобіль Jeep Avenger.

Кросовер Fiat 600 порідниться з Avenger - буде побудований на тій же платформі eCMP. У побратима запозичають і електричну установку - 156-сильний мотор та батарею на 54 кВт.год. Запас ходу становитиме приблизно 400 км.
Натомість запропонують і бензинові версії моделі. Кросовер отримає 1,2-літрові турбомотори на 100 та 136 к.с., причому в останньому випадку буде встановлена 48-вольтна «м'яка» гібридна установка. Також може з'явитись спортивний варіант від Abarth.

Судячи з рендерів, дизайн буде витриманий у дусі кросовера Fiat 500X - з плавними лініями кузова та великими круглими фарами. Втім, новий Fiat 600 не стане заміною цієї моделі, адже буде компактнішим - приблизно 4,1 м у довжину. А у Fiat 500X у 2024 році з'явиться друге покоління.
Знаменитий Fiat 600 випускали з 1955 до 1982 року. Загалом зібрали майже 5 мільйонів цих бюджетних авто і компактна модель стала культовою.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка