Авторизация

Автосервису ІРЕН у Львові - Довірте автомобіль знавцям

 ІРЕН Автосервис https://iren-avtocentr.com.ua/ у Львові займається ремонтними роботами та обслуговуванням різних іноземних автомобілів. Звернувшись в даний авто-сервіс, ви будете вражені майстерністю професіоналів. Чудова підготовка і великий досвід з різними автомашинами дає професіоналам фірми вважати себе загальновизнаними майстрами власної справи.


В автосервісі Кузовний ремонт проводиться з використанням нових приладів і якісних матеріалів.


Перед тим, як приступати до ремонту, професіонали компанії оцінюють серйозність дефектів і здійснюють діагностику авто. Після цього розраховує обсяг роботи.


Після закінчення проведення діагностики професіонали фірми прораховують, у скільки обійдеться ремонт авто, і встановлюються терміни виконання замовлення. Зазвичай Кузовний ремонт bmw та інших авто включає рихтування, що дозволяє ліквідувати різні дефекти.


Метод рихтування вибирається виходячи з напруги, що утворився в сплаві, і глибини вм'ятини. Для знищення дефектів застосовуються спеціалізовані молоточки і ковадла.


Ще одна послуга компанії-регенерація геометрії кузова. Для цього професіонали центру вдаються до спеціалізованого обладнання - витяжного щита. Конкретно від успіху цього етапу залежить збереження авто в подальшому. Також в ремонт входить вирівнювання неглибоких і дрібних дефектів за допомогою особливої шпаклівки. Склад наноситься у багато шарів, будь-який з них ретельно просушується. Заключний шар шліфується.


Наступна послуга-фарбування. Після того, як Кузовний ремонт авто завершується, майстри центру здійснюють лакофарбові роботи. При невеликих дефектах авто, фарбуються тільки деякі його частини.


Майстри за допомогою особливої технології підбирають фарбу, забарвлення якої ідентична основний. Якщо дефекти серйозні, здійснюється не локальне, а повне фарбування авто. Тоді забарвлення фарби вибирається за бажанням замовника. Для збільшення стійкості забарвлення і міцності покриття на площину авто наносять спеціальний лак. Закінчує ремонт копітка шліфування площині авто, що надає лакофарбовому покриттю додаткову яскравість і блиск. За допомогою грунтовної абразивної шліфовки можливо ліквідувати неглибокі подряпини та інші вади покриття.


До плюсів Автосервису ІРЕН можна віднести високу майстерність професіоналів. У компанії є великий досвід в області надання ремонтних послуг. Ремонт проводиться з використанням передового обладнання.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка