Авторизация

Ford презентував спортивний кросовер Puma ST Powershift

Ford презентував спортивний кросовер Puma ST Powershift

Лінійку Ford Puma 2023 поповнила нова заряджена версія ST Powershift. Спортивний кросовер незабаром надійде у продаж у Європі. Про це повідомляє офіційний сайт Ford.


Новий Ford Puma ST Powershift отримав 1,0-літровий турбомотор EcoBoost і 48-вольтну «м'яку» гібридну установку. Сумарна віддача складає 170 к.с. та 248 Нм. Він розганяється до 100 км/год за 7,4 сек і витрачає всього 6,3 л/100 км у змішаному циклі.

У лінійці моделі є потужніший і швидший Puma ST з 1,5-літровим 197-сильним турбомотором. Однак він запропонований виключно із 6-ступінчастою механічною КПП тоді, як 1,0-літрова версія комплектується 7-ступінчастим роботом Powershift.


В іншому дві версії Ford Puma ST ідентичні. У них доопрацьовано підвіску та рульове управління, а також встановлено збільшені гальма.

Відрізнити кросовер Ford Puma ST Powershift від стандартної моделі можна за особливою решіткою радіатора, обвісом і 19-дюймовими дисками. У салоні встановлені спортивні сидіння та кермо. Комплектацію поповнили парктронік, адаптивний круїз-контроль, датчики дощу та світла.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка