Авторизация

Автопілот від Tesla виявився одним з найгірших на ринку

Автопілот від Tesla виявився одним з найгірших на ринку

Незалежна агенція Consumer Reports, яка займається тестуванням та дослідженням різних продуктів, провела оцінку передових систем допомоги водієві. Зокрема під приціл фахівців потрапила система автономного водіння.
Експерти вивчили 12 передових систем допомоги водію різних компаній, оцінивши їх за п'ятьма критеріями: можливості, залучення водія, простота використання, ігнорування водія та безпека. Як це не дивно, але до п'ятірки лідерів не увійшов автопілот Tesla. У всіх категоріях він одержав дуже низькі оцінки. До того ж, систему визнали небезпечною.

Перше місце у рейтингу передових систем допомоги водієві посіла компанія Ford. Автопілот BlueCruise від Ford набрав дев'ять балів із десяти можливих у категоріях «можливості», «залучення водія» та «безпека», а також шість балів у «простота використання» та «ігнорування водія». Загальний бал - 84.
Друге та третє місце в рейтингу розділили між собою Super Cruise від GM та Driver Assistance від Mercedes-Benz, набравши 75 та 72 бали відповідно. Четверте місце із результатом 69 балів займає BMW Driving Assistance Professional, а замикає п'ятірку лідерів Toyota Safety Sense 3.0 - 65 балів. Аутсайдерами стали Hyundai та її бренди Kia/Genesis. Система Highway Driving Assist отримала від спеціалістів лише 47 балів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка