Авторизация

Діагностика авто перед купівлею в Бучі: що варто знати

 Хочете придбати авто на вторинному ринку, але не знаєте яке обрати та на що звернути увагу? Щоб не витрачати даремно свої гроші та час пропонуємо пройти професійну діагностику авто перед купівлею в Бучі чи іншому місті. Навіщо — відповідаємо у статті.

Комп’ютерна діагностика автомобіля перед купівлею проводиться, щоб уникнути програмного збою чи несправності у функціонуванні елементів. В рамках аналітичних заходів відбувається зчитування та обробка кодів помилок. Перевірка авто перед купівлею допоможе знайти всі слабкі місця про які ви можете навіть не здогадуватися. 

Чим проводять огляд авто перед покупкою на СТО

Діагностичне обладнання включає спеціальні засоби контролю: сканери, багатофункціональні стенди, а також переносні зчитувачі, відомі як «рідери». Всі ці пристрої підключаються до спеціального роз'єму авто. Вони дозволяють не тільки фіксувати будь-які зміни в роботі систем, але й видаляти коди помилок після огляду та ремонту авто перед покупкою.

Дізнатися про можливі дефекти водій може завчасно, оскільки бортові системи сучасного автомобіля обладнані електронним блоком управління з функцією самодіагностики. До того ж спеціалісти з авторемонту наполегливо рекомендують проводити огляд авто перед покупкою у спеціалізованих майстернях, оскільки тільки високоточне обладнання, за допомогою численних електронних датчиків та чіпів, здатне розпізнати неполадку у програмному забезпеченні вузла.

Як проводять діагностику автомобіля майстри

Щоб упевнитись у правильності дій співробітника сервісного центру, власнику автомобіля важливо знати, як буде проходити огляд авто перед покупкою.

Щоб комплексно діагностувати всі несправності транспорту, фахівцю потрібно близько 30 хвилин. Тривалість аналізу однієї системи, наприклад АБС (антиблокувальна система гальмування), займає близько 10-15 хвилин. 

Комп'ютерна діагностика авто перед купівлею в Бучі незалежно від марки та моделі автомобіля містить кілька етапів:

  1. Загальна комп'ютерна діагностика, під час якої тестування відбувається без активації основних систем. Аналогове тестування на цьому етапі проводиться з метою перевірки системи електрики, а саме: з'єднань, акумуляторної батареї та генератора.
  2. При динамічній перевірці машина фіксується на стенді, обладнаному спеціальними датчиками, за допомогою яких дані роботи систем передаються для подальшого аналізу на комп'ютер.
  3. Видалення зібраних бортовою системою даних. Зафіксовані коди помилок дешифруються за допомогою професійних програм. В результаті фахівець отримує точну інформацію про проблеми будь-якої електронної системи автомобіля.

Як формуються ціни на діагностику авто в сервісі «Лонгран»

Ціна діагностики авто  визначається в залежності від марки та моделі, але якщо ви вирішили звернутися до бучанського автосервісу «Лонгран», то досвідчені та ввічливі працівники обов’язково допоможуть з професійним оглядом авто перед покупкою. Високоефективне обладнання, висококваліфікований персонал, який постійно вдосконалює свої уміння, а також швидке та якісне виконання роботи — допоможуть обрати авто, яке прослужить вам не один рік!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка