Авторизация

Mitsuoka готує заміну ретроседану Viewt

Mitsuoka готує заміну ретроседану Viewt

Невелика японська компанія Mitsuoka Motor, яка випускає автомобілі, що переважно нагадують британські моделі 1950-х та 1960-х років, готує заміну ретроседану Viewt. 20 січня йому виповнилося 30 років. За три десятиліття тираж однієї із основних моделей компанії досяг 13 тисяч одиниць. Що чимало як для такого екзотичного автомобіля.
Mitsuoka Viewt - це ретроконверсія субкомпактного хетчбека Nissan March/Micra. «Донором» екстер'єру став класичний британський Jaguar Mk II 1959 року. Перша генерація седана базувалася на March покоління K11, друга - K12, третя - K13.

Всі покоління Mitsuoka Viewt відрізняються від базового Nissan March/Micra оригінальними передньою та задньою частинами кузова із кастомними бамперами та світлотехнікою. У седанів оригінальні композитні кузовні панелі, кругла оптика, хромовані решітки радіатора та бампери.
March K13 використовуватимуть і надалі, але для конверсії клієнт має надати власний автомобіль у гарному стані. Справа в тому, що у жовтні 2022 року Nissan припинив продаж хетчбека, а у Mitsuoka залишилася невелика кількість непроданих екземплярів ретроседану. Як повідомила прес-служба компанії, заміну Viewt представлять упродовж року.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?