Авторизация

Де можна купити бічний захист на напівпричіп

Якщо для виготовлення таких пристроїв як бічний захист на напівпричіп використовуються якісні та надійні матеріали, то пристрій буде одним з кращих варіантів захисного обладнання. Складовими конструкції є: високоміцний алюмінієвий профіль, вертикальні кронштейни та заглушки із пластику. Профіль кріпиться цинковими тримачами. Процес встановлення захисту відбувається швидко. Це забезпечує регулювання кута відкритого положення. Відповідно, технічне обслуговування напівпричепа спрощується.

З бічним захистом колеса причепа або напівпричепа набувають безпеки. Сторонні предмети не підпадають під них. Мінімальна вага горизонтального профілю дозволяє транспортному засобу практично зберігати свою вантажопідйомність. Від цього зменшується витрата палива та навантаження на шасі. До того ж конструкція не іржавіє, має відмінні технічні властивості. Це забезпечує довговічність профілю та активність його використання.

Щоб бічний захист на напівпричіп відповідав своїй функції, його необхідно належним чином встановити та закріпити. Конструкція, що коливається, може створювати негативні моменти при русі. Кожен етап від вибору матеріалу до установки вимагає своєї правильності і точності.

Пріоритетним завданням компанії «Комтранс Україна» є задоволення потреб замовника. Для цього наша бізнес-стратегія постійно вдосконалюється. Різнобічні варіанти конкретної теми сходяться на одному. Вибирати краще якість. У темі вантажоперевезення вона є більш ніж актуальною.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?