Авторизация

Старий Volkswagen Golf оснастили двома двигунами на 500 сил

Старий Volkswagen Golf оснастили двома двигунами на 500 сил

Механік Віллем Якобус із Південної Африки створив неймовірний проєкт на базі Volkswagen Golf 1979 року випуску. Він оснастив компактний хетчбек двома двигунами VR6 загальною потужністю 500 к.с. Подробиці про незвичайне авто розповіли на YouTube-каналі Cars.co.za.

Ентузіаст спершу хотів відремонтувати старий Volkswagen Golf для продажу, але потім він придумав такий незвичайний проєкт. За його словами, створити цей божевільний автомобіль виявилося не так уже й важко.

Віллем спершу вирізав задню частину авто, щоб встановити туди другий двигун і коробку передач. Після першої поїздки на гоночному треку ентузіасту здалося, що хетчбеку недостатньо потужності. Щоб виправити це, обидва двигуни доповнили турбонаддувом.

У результаті двомоторний хетчбек розвиває потужність 500 к.с. і крутний момент 745 Нм. За словами автора авто, він розганяється з неймовірною швидкістю.

Найскладнішою частиною складання було зчеплення для двох двигунів. Пізніше інший ентузіаст Роббі Феррер підказав, як змусити всю цю складну конструкцію працювати.

Віллем зазначив, що передній двигун трохи випереджає задній, але це допомагає підтримувати стабільність автомобіля на високій швидкості. Зчеплення все ще працює надто жорстко.

Ентузіаст поділився, що використовує автомобіль для повсякденної їзди. Якщо повна потужність не потрібна, один із двигунів можна відключити за допомогою кнопки в салоні.
У майбутньому Віллем збирається влаштувати заїзд із сучасним Golf R. Він хоче переконатися, що його витвір впорається з новою моделлю.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?