Авторизация

Міні-елетромобіль Citroen Ami отримав нову лімітовану версію

Міні-елетромобіль Citroen Ami отримав нову лімітовану версію

Рік тому, у грудні 2021 року, компанія Citroen представила крос-версію свого двомісного міні-електромобіля Ami - My Ami Buggy. Напередодні Різдва у нього з'явилася лімітована версія, продаж якої в деяких європейських країнах розпочнеться наприкінці першого кварталу 2023 року. Детальної інформації про Ami Buggy 2 немає, але обіцяно кілька «сюрпризів» порівняно із звичайною крос-версією квадроцикла.


У рекламному промо електромобіль знаходиться всередині снігової кулі. Як і попередня версія, він пофарбований у темно-зелений колір і, ймовірно, збереже знімний брезентовий дах. Також новинка зберегла бронзові колісні диски із чорними центральними ковпаками. Так виглядатимуть усі 1000 одиниць My Ami Buggy 2.

За попередніми даними, як і базовий Citroen Ami, лімітована крос-версія укомплектована електродвигуном потужністю 8 к.с. та акумуляторним блоком ємністю 5,5 кВт.год. Від побутової мережі батарея заряджається за 3,5 години. Паспортний запас ходу міні-електромобіля - близько 75 км/год. Максимальна швидкість - 45 км/год. Приналежність моделі до електричних квадрициклів дозволяє керувати нею у Франції з 14 років, а в Німеччині - з 15 років.

Вартість Citroen My Ami Buggy 2 не озвучено. Базовий Citroen Ami у Європі можна придбати за 6890 євро. Ami Buggy, весь тираж якого розпродали за 18 хвилин, коштував 9790 євро. За даними компанії, з моменту запуску моделі наприкінці 2020 року у дев'яти країнах реалізовано 30 тисяч електроквадрициклів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?