Авторизация

Toyota показала електрокар bZ4X в якості таксі

Toyota показала електрокар bZ4X в якості таксі

На Європейській виставці таксі ETM в Ессені 4 та 5 листопада Toyota вперше представить bZ4X у версії, переробленій у таксі. Stromer знаходиться в центрі уваги нового покоління електрифікованих таксі від Toyota, в яке також входять повногібридний Lexus ES 300h, плагін-гібрид Toyota RAV4  і воднева модель Toyota Mirai.
Відомо, що bZ4X є першим електромобілем Toyota на платформі e-TNGA. Акумулятор має енергоємність 71,4 кВт.год і має забезпечити запас ходу WLTP до 436 кілометрів, у міському циклі WLTP можливо до 583 кілометрів. Toyota не вказує в оголошенні, чи є таксі передньопривідною або повнопривідною версією - продуктивність обох варіантів зі 150 кВт і така сама. Оскільки Toyota вказує споживання 14,4 кВт.год/100 км, це має бути передній привід - у повнопривідного автомобіля споживання WLTP становить 15,8 кВт.год/100 км.

За якими цінами Toyota хоче запропонувати bZ4X як таксі, поки невідомо. Для приватних клієнтів ціна покупки становить щонайменше 47 490 євро. На сайті Toyota лізингові ставки для бізнес-клієнтів можна знайти від 289 євро на місяць - але при річному пробігу 10 000 кілометрів це замало для використання таксі.

«Toyota завжди була піонером у сегменті гібридних таксі. Після потрясіння галузі за допомогою Prius+ ми робимо наступний логічний крок», - каже Йорг Дзубіелла, генеральний директор служби підтримки бізнес-клієнтів Toyota у Toyota Deutschland GmbH.

Новий повністю електричний bZ4X піднімає комфорт і ефективність на новий рівень і є центром нового покоління електрифікованих таксі.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка