Авторизация

Копанія Lotus представила надпотужний кросовер

Копанія Lotus представила надпотужний кросовер

Лінійку нового Lotus Eletre поповнила топова версія R. Надпотужний електрокросовер уже доступний для замовлення за ціною від 150 990 євро, а його виробництво стартує у 2023 році. Про це повідомляє офіційний сайт британської марки.


Якщо стандартний електромобіль Lotus Eletre дебютував у 600-сильному виконанні, то R-версія отримала набагато продуктивнішу силову установку на 905 к.с. і 985 Нм. Це один із найпотужніших кросоверів у світі.

Новий Lotus Eletre R розганяється до 100 км/год за 2,95 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на 265 км/год. Акумуляторна батарея така сама, як у стандартної версії (на 112 кВт.год), але запас ходу дещо менший - 490 км.

Кросовер Lotus Eletre R відрізняється також переналаштованою пневмопідвіскою та наявністю особливого трекового режиму. Впізнати його можна за карбоновим декором, висувним спойлером і чорними 22-дюймовими дисками. У салоні з'явились металеві накладки на педалях.


Комплектація Lotus Eletre R включає матричні фари, чотиризонний клімат-контроль, систему очищення повітря в салоні, акустику потужністю 1380 Вт і електропривід сидінь. Серед опцій є карбоново-керамічні гальма, а потім з'явиться й автопілот, здатний їздити гоночними трасами на кшталт знаменитого Нюрбургринга.

Виробництво Lotus Eletre налагодять у Китаї на підприємстві Geely (китайський концерн володіє британським брендом). Базова 600-сильна модель коштуватиме від 95 000 євро.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка