Авторизация

Компанія Nio перейменувала кросовер ES7 для Європи

Компанія Nio перейменувала кросовер ES7 для Європи

Китайський стартап Nio готується вийти на ринок Європи та вже анонсував цілу лінійку електромобілів. Один з них - нещодавно представлений кросовер ES7. Ця назва викликала негативну реакцію з боку Audi. Німцям не сподобалася обрана китайцями система найменувань. Побачивши співзвучність зі спортивною лінійкою седанів Audi S, компанія поспішила розпочати судові розгляди.


Стартапу доведеться перейменувати всю лінійку кросоверів ES6, ES7 та ES8. Першим новий індекс отримав ES7. Як повідомляється, німецькі, норвезькі, голландські, шведські та датські сайти Nio вже перейменували його на EL7. На глобальному сайті стартапу все ще відображається назва ES7. Що стосується кросоверів ES6 та ES8, згадки про них зникли з сайтів. Ймовірно, вони повернуться вже з новими індексами.

Nio ES7 позиціонується як найдинамічніша модель марки. Кросовер укомплектований двомоторною електричною силовою установкою, сукупною потужністю 563 к.с. Від 0 до 100 км/год він пришвидшується лише за 3,9 секунди. Акумуляторний блок доступний у трьох варіантах ємності: 75, 100 та 150 кВтгод. Батарея максимальної ємності забезпечує запас ходу 850 км за китайською методикою CLTC.

У базовій комплектації Nio ES7 коштуватиме від 65525 доларів. Найдорожчі комплектації оцінили у 73 650 доларів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?