Авторизация

Mullen Automotive показала тизер моделі Five RS

Mullen Automotive показала тизер моделі Five RS

Американська компанія Mullen Automotive розкрила деякі характеристики електричного кросовера Five RS. Він отримає силову установку потужністю понад 1014 кінських сил і зможе розганятися до 60 миль на годину за 1,9 секунди. Це вже не перша гучна заява Mullen. У 2020-му компанія анонсувала модель із твердотільною батареєю та запасом ходу 800 кілометрів, але замість запуску її у виробництво отримала колективний позов від інвесторів.
У компанії Mullen Automotive справи йдуть не дуже. Влітку цього року група інвесторів підготувала колективний позов, звинувативши фірму в обмані. Як виявилося, Mullen переоцінила свої виробничі можливості і взагалі не має технологій, про які заявляла раніше. Ймовірно, йдеться про твердотільні акумулятори на 150 кіловат-годин, що дозволяють без підзарядки проїжджати понад 800 кілометрів.

Але навіть загроза судового розгляду не втримала Mullen від прем'єри чергової перспективної моделі. Тепер на цю роль призначено кросовер Five RS з 800-вольтовою архітектурою, повним приводом, двоступінчастими редукторами та 1014-сильною силовою установкою. З нуля до 60 миль на годину (97 км/год) він зможе розганятися за 1,9 секунди і досягати максимальної швидкості 322 кілометри на годину.
Крім абсолютно фантастичних характеристик, обіцяні вуглеродокерамічні гальма та деталі обвісу з вуглеволокна. Все це потенційні покупці зможуть оцінити вже наступної весни, коли Five RS приєднається до звичайного Five EV у турі Strikingly Different Сполученими Штатами. Організатори обіцяють тест-драйв електрокарів для всіх бажаючих, хоч за кермо Five RS нікого не пустять. Покататися на кросовері можна буде лише в компанії професійного пілота IndyCar.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?