Авторизация

Компанія Dongfeng представла електричний кросовер за цiною «євробляхи»

Компанія Dongfeng представла електричний кросовер за цiною «євробляхи»

Китайська компанія Dongfeng представила електричний кросовер під назвою EV EX1 Pro. Новий китайський кросовер побудований на платформі Renault City K-ZE - електричного аналога Kwid для Китаю, який випускається вже три роки спільними зусиллями Renault, Nissan та Dongfeng. Довжина машини складає 3732 мм, ширина - 1579 мм, а висота 1515 мм. Розмір колісної бази - 2423 міліметрів. 


Зовні електрокар отримав нехитрий дизайн із пластиковими накладками на колісні арки, червоним декором (у дорогій версії), колісними дисками від City K-ZE та рейлінгами на даху. У середині - та ж чорно-червона схема, тканинна оббивка сидінь, багато фізичних перемикачів та вбудований у передню панель екран мультимедійної системи. У списку оснащення числяться навігатор, система голосового управління та подушки безпеки - вони стандартні для найдешевшого варіанту.Замість традиційного важеля перемикання передач у новинки встановлено спеціальну шайбу.

Максимальна потужність Dongfeng EV EX1 PRO - лише 45 кінських сил. Запас ходу, що забезпечується літієвим акумулятором ємністю 27,17 кіловат-годин, становить 321 кілометр. Кросоверу обіцяна підтримка швидкої зарядки, проте подробиць Dongfeng не розкриває.


Як повідомляє CarsNewsChina, ціни на електричний кросовер від Dongfeng стартують від 55 700 юанів, це менше 8 тисяч доларів США за актуальним курсом.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка