Авторизация

Renault Kangoo перетворили на унікальний автобудинок

Renault Kangoo перетворили на унікальний автобудинок

На виставці комерційного автотранспорту в німецькому Ганновері дебютував концепт-кар Renault Hippie Caviar Motel. Це будинок на колесах для однієї особи, повідомляє пресслужба французького бренду.

За основу взяли звичайний мінівен Renault Kangoo, причому в електричному виконанні та з подовженою колісною базою. Він впізнається за оригінальним забарвленням і багажником на даху.


Салон Renault Kangoo радикально переробили. Переднє пасажирське сидіння розкладається та перетворюється на односпальний диван. Також усередині з'явилися м'яке крісло, відкидний столик, невелика кухня і шафа, доступ до якої відкривається через зсувні бічні двері. У даху знайшлося місце для вузького люка.

Автобудинок Renault Hippie Caviar Motel оснащений стандартним двигуном на 122 к.с. та акумуляторною батареєю на 45 кВт.год. Заявлений запас ходу в електрокара невеликий - лише 285 км. Втім, це частково компенсується швидкою зарядкою - за 30 хвилин заряд можна поповнити на 60%.

Новий Renault Hippie Caviar Motel не стане серійним, але будинок на колесах на базі Renault Kangoo все ж таки з'явиться найближчим часом. Цілком можливо, що його запропонують і з електромотором.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка