Авторизация

Колишній глава Ferrari розкритикував новий кросовер Purosangue

Колишній глава Ferrari розкритикував новий кросовер Purosangue

Колишній керівник компанії Ferrari Лука ді Монтедземоло висловив свою думку щодо нового кросовера італійської марки, представленого напередодні. На думку топ-менеджера, з точки зору продукту Purosangue жахливий, оскільки його випуск ставить фінансовий пріоритет компанії вище за інженерну думку. Крім того, фахівець нагадав, що у роки його правління бренд випустив перший супергібрид LaFerrari, який і мав прокласти вектор розвитку компанії.
Топ-менеджер повідомив, що мав намір розробити повнопривідний позашляховик ще 2011 року. Тепер же, на його думку, Ferrari дісталася роль компанії, що наздоганяє, оскільки прямі конкуренти в особі Lamborghini, Porsche, Maserati і Bentley мають у своїх автопарках кросовери. При цьому з погляду дизайну Purosangue є повною протилежністю Lamborghini Urus, що завоював популярність.

Фахівець також заявив, що з випуском першого позашляховика нинішнє керівництво компанії зробило ставку на продаж, а не на розвиток інженерної думки. При цьому Лука зазначив, що Purosangue дозволить Ferrari досягти рівня продажу 15 000 автомобілів щорічно.
Purosangue отримав 6,5-літровий атмосферник V12 від суперкара 812 Superfast. Віддачу агрегату інженери довели до 725 кінських сил. Пару мотору склав 8-ступінчастий преселективний «робот». До «сотні» суперкросовер розганяється лише за 3,3 секунди. Максимальна швидкість - 313 кілометрів на годину.
У середині квітня стало відомо, що кросоєр Purosangue випустять обмеженим тиражем. На думку керівників Ferrari, такий підхід дозволить утримати обсяги виробництва нижче за рівень попиту.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка