Авторизация

Китайський холдинг Geely прискорить розвиток електрифікації

Китайський холдинг Geely прискорить розвиток електрифікації

Geely став першим китайським автовиробником, який одержав кредит від міжнародного синдикату зарубіжних банків - кошти будуть спрямовані на прискорення «зеленої трансформації» та досягнення вуглецевої нейтральності до 2045 року. Сума кредиту склала 400 мільйонів доларів, які компанія вкладе в дослідження та розробки в галузі нових енергетичних технологій та створення екологічних автомобілів. Окрім того, Geely модернізує свої виробничі потужності.

Згідно з стратегією китайського холдингу, до 2025 року Geely вироблятиме лише автомобілі, обсяг шкідливих викидів яких за весь життєвий цикл буде скорочено на чверть. Взятий компанією курс на вуглецеву нейтральність вже дає результати: так, у липні на автомобілі з альтернативними джерелами енергії (NEV або New Energy Vehicles) припало понад чверть від загального обсягу продажу (понад 140 тисяч екземплярів), що стало рекордом для автовиробника.
У першій половині поточного року компанія випустила кілька нових моделей, включаючи гібриди Geely Xingyue L та Emgrand L Hi-P, а також Lynk&Co 01 EM-F, електромобілі Geometry E та Zeekr 001, а також метаноловий гібрид Emgrand Methanol Hybrid.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка