Авторизация

Представлено надрозкішний позашляховик Lincoln Navigator One

Представлено надрозкішний позашляховик Lincoln Navigator One

У Китаї на автосалоні в Ченду представили надрозкішний позашляховик Lincoln Navigator One. Новинка базується на довгобазній топ-версії Navigator L Presidental Edition, але відрізняється від неї переробленим салоном, розрахованим на чотирьох. Мультиконтурні крісла другого ряду зсунуті назад, за передніми сидіннями встановлена перегородка із вбудованим екраном, перед VIP-персонами є чайний столик, а на стелі - зоряне небо.


Lincoln Navigator One - ексклюзив для Піднебесної, тому при оформленні інтер'єру не втрималися від посилань до східної культури. Фірмовий набір для чайної церемонії, тиснення на дверних картах та перегородці, візерунки на стелі - все це має сподобатися 30 обраним покупцям.

Само собою, крісла з отоманками, вентиляцією, підігрівом та масажем можуть відхилятися назад, за замовчуванням салон оздоблений високоякісною шкірою, натуральним шпоном та алюмінієм, а в коротких поїздках Navigator One все-таки можна буде використовувати для перевезення шістьох - два охоронці можуть розміститися на середньому ряду проти руху авто.

За технікою Lincoln Navigator One ідентичний звичайним позашляховикам. Під капотом бензиновий твін-турбо V6 об'ємом 3,5 літра (415 кінських сил, 670 Нм), тяга передається через 10-швидкісний «автомат», є система повного приводу eLSD та адаптивна підвіска CCD.


За ексклюзивні Navigator One у Піднебесній попросять 1888000 юанів (еквівалент 275 тисяч доларів), всього буде зроблено 30 позашляховиків. Для порівняння звичайний Lincoln Navigator у Китаї коштує більш ніж у півтора рази дешевше від 1 158 000 юанів (168 тисяч доларів).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?