Авторизация

В Європі тестують оновлений Mercedes-Benz CLA

В Європі тестують оновлений Mercedes-Benz CLA

Компанія Mercedes-Benz розпочала тестувати оновлений Mercedes-Benz CLA. Його помітили фотошпигуни під час дорожніх тестів у Європі.


Перше покоління Mercedes-Benz CLA з'явилося у 2013 році. З 2019 року покупцям пропонують друге покоління цієї моделі. Якщо зараз CLA-клас оснащується бензиновими та дизельними двигунами, то модель третього покоління отримає лише електричну силову установку, тобто буде електромобілем.

Судячи з шпигунських фотографій, оновлений Mercedes-Benz CLA отримає нову решітку радіатора, новий передній бампер і нові фари. Які зміни відбудуться у салоні - ще не відомо. Але якщо як приклад взяти новий Mercedes-Benz А-клас, то оновлений CLA матиме нову інформаційно-розважальну систему MBUX.


Оновлений Mercedes-Benz CLA, як і раніше, буде оснащуватися бензиновими та дизельними двигунами. Можливо, ці мотори отримають «м'яку» гібридну технологію, щоб знизити витрату палива. У CLA також, як і раніше, буде повноцінна гібридна версія (PHEV). Крім того, німецькі інженери модернізують автоматичну коробку передач, яка використовується у CLA-класі.

Mercedes-Benz планує почати продавати оновлений Mercedes-Benz CLA у середині 2023 року. Скільки він коштуватиме - ще не відомо.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?