Авторизация

Marcopolo виводить на ринок електробус власної розробки

Marcopolo виводить на ринок електробус власної розробки

Бразильська компанія Marcopolo, якій належить 53,5% місцевого ринку міських автобусів, у серпні розпочне випуск одиночної машини на електротязі. На відміну від представленого минулого року зчленованого електробуса на шасі BYD, нова низькопідлогова модель, під назвою Attivi - виключно власна розробка.

Вона має довжину 13,2 м та вміщує 89 пасажирів. У рух машину приводить трифазний електродвигун бразильської марки WEG, піковою потужністю 395 кВт та максимальним крутильним моментом 2800 Нм. Ємність батарей не повідомляється, проте виробник стверджує, що електробус має запас ходу до 250 км.

До кінця року Marcopolo хоче виготовити близько 30 машин Attivi. Виробник також подбає про облаштування відповідної зарядної інфраструктури, сервісу, зокрема віддаленого за допомогою телеметрії.

Прототип одиночного електробуса з 2021 року проходить випробування на маршруті в Санто-Андре, районі Сан-Пауло. Зазначимо, що компанія Marcopolo вже продала понад 350 електробусів і машин з гібридним приводом в Бразилії, Аргентині, Австралії та Індії.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка