Авторизация

Китайці назвали найкращі електрокари та гібриди

Китайці назвали найкращі електрокари та гібриди

Китайський підрозділ консалтингової фірми JD Power опублікував рейтинг задоволеності автовласників автомобілями «на новій енергії» або NEV (New Energy Vehicle), як їх прийнято називати. Для того, щоб скласти список, опитали 5,6 тисяч автомобілістів, які оцінили свої електрокари та гібриди за безліччю параметрів. В результаті китайські машини виявилися вищими за закордонні в рейтингу.

Позиції в рейтингу розподілені відповідно до балів індексу задоволеності SSI (Sales Satisfaction Index). У загальній оцінці враховуються екстер'єр та інтер'єр, зручність салону, силова установка, відчуття від водіння, продуктивність та безпека, робота мультимедійної системи, комфорт під час їзди, дальність ходу та інші. Максимальне значення - 1000 балів.

Загалом було оцінено 65 моделей 36 марок, представлених на ринку КНР, але до підсумкового рейтингу увійшли лише 17 машин різних класів та сегментів. Так, найкращими у своїх класах стали Neta V (компакт), BYD Song Plus (середньорозмірний кросовер) та Nio ES8 (преміум-сегмент). Йдеться про автомобілі, які на момент опитування перебували в експлуатації від двох місяців до півроку.
Переважна більшість моделей у списку - китайські, і лише два автомобілі представляють закордонні компанії, це Tesla Model Y (друге місце серед позашляховиків) та BMW iX3, який закріпився на третій позиції у рейтингу люксових автомобілів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка