Авторизация

Novitec допрацювали суперкар McLaren 765LT Spider

Novitec допрацювали суперкар McLaren 765LT Spider

Німецьке ательє Novitec, яке спеціалізується на доопрацюванні у тому числі розкішних та ультрасучасних автомобілів, представило новий варіант модернізації суперкара. Цього разу за основу було взято McLaren 765LT Spider - і так рідкісна модель британського автовиробника, яка сама по собі є унікальною машиною, отримала оновлення. Для суперкара підготували комплексний тюнінг, який дозволяє покращити не тільки зовнішній вигляд машини, але й змінює технічні характеристики на кращі.


Купе отримало вставки з вентиляційними отворами в передні крила з вуглецевого волокна, карбон з'явився на капоті, корпусах дзеркал, бічних порогах, вікнах та бічних повітрозабірниках.

Задня частина кузова отримала новий карбоновий спойлер, який поєднується з вуглепластиковим дифузором та аналогічним декором кришки моторного відсіку. Novitec обіцяє, що деталі розроблені з використанням аеродинамічної труби - збільшена притискна сила та покращено охолодження агрегатів.


Доповнюють екстер'єр суперкара 20- та 21-дюймові диски Vossen, які поєднуються із заниженою підвіскою. Крім того технічні доробки включають нову вихлопну систему, яка може бути виконана в тому числі і з покриттям золотом 999 проби.

Стандартний 765-сильний бітурбомотор V8 4.0 з переналаштованим 7-ступінчастим роботом доповнений новим блоком управління двигуном Novitec N-Tronic, який збільшує потужність до 855 кінських сил, а момент - до 898 Нм. З цими показниками суперкар розганяється з місця до сотні всього за 2,5 секунди, а максимальна швидкість зростає до 330 кілометрів на годину.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка