Авторизация

Скорочені співробітники Tesla перейшли до конкурентів

Скорочені співробітники Tesla перейшли до конкурентів

Цього року Tesla почала масово скорочувати співробітників. Через «погане передчуття» щодо перспектив світової економіки, глава компанії Ілон Маск наказав зупинити набір нових працівників і скоротити існуючий штат приблизно на 10 відсотків. За даними Punks & Pinstripes, за останні три місяці Tesla залишили 457 людей, і близько чверті з них у результаті перейшли до конкурентів американського автогіганта.
Лідером з найму виявилася компанія Rivian, де тепер працюють 56 колишніх робітників Tesla. Вона випустила «батарейний» пікап R1T раніше аналогічної моделі Tesla, яка досі не поставила на представлений конвеєр ще в 2019 році Cybertruck.

На другому місці серед автомобільних компаній виявилася Lucid Motors - ще один конкурент компанії Маска з седаном Lucid Air, який помітно виграє у Tesla Model S Long Range у плані далекобійності.
До традиційніших автовиробників, включаючи General Motors і Ford, перейшли лише вісім людей, які працювали в Tesla. Таким чином, близько 21 відсотка екс-співробітників компанії тепер працюють на її прямих конкурентах.
Що стосується неавтомобільних компаній, то 51 працівник влаштувався в Apple, стільки ж в Amazon, 29 і 23 в Google і Microsoft відповідно. Ще десять вдалося перейти в аерокосмічну компанію Маска SpaceX.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?