Авторизация

Audi зробила дуже рідкісний та дуже чорний RS 7

Audi зробила дуже рідкісний та дуже чорний RS 7

Друге покоління ліфтбека Audi A7, яке вийшло ще в далекому вже 2018 році, досі зберігає актуальність, так само як і його «заряджена» версія RS 7. Але щоб зайвий раз підштовхнути інтерес до автомобіля, німецький автовиробник вирішив випустити ще одну спеціальну версію - виконання Exclusive Edition, яка в повній відповідності зі своїм найменуванням, буде рідкісною і досить дорогою, щоб підкреслити свою ексклюзивність та особливий статус власника.

Ліфтбек не змінився технічно - машина зберегла 4,0-літровий 600-сильний (800 Нм) V8 з бітурбонаддувом та помірно-гібридною надбудовою, 8-ступінчасту автоматичну коробку передач та повний привід.

У список обладнання входять ті ж самі опції з великого переліку додаткового обладнання передбаченого виробником. Проте декор у моделі унікальний.

Кузов RS 7 у версії Exclusive Edition пофарбований у чорний перламутровий колір Mamba Black, який доповнений численними синіми акцентами - у темно-синій пофарбовані гальмівні супорти, лазерні фари мають синій відтінок, а салон з чорної шкіри отримав прострочку кольору Sepang Blue на підлокітниках, панелі приладів, обробці центральної консолі, килимках і верхніх частинах дверних панелей.

Ні колір Mamba Black, ні просрочка Sepang Blue не доступні для інших версій Audi RS 7, так що велика вартість ліфтбека - 165,4 тисячі доларів - частково пояснюється цим. Ну і ще тиражем, адже буде зроблено всього 23 автомобілі у виконанні Exclusive Edition.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?