Авторизация

Opel готує конкурента Nissan Leaf із запасом ходу 400 км

Opel готує конкурента Nissan Leaf із запасом ходу 400 км

Opel Astra та його британський близнюк Vauxhall Astra отримають електричну версію. Її продажі планують розпочати в 2023 році, а початкова вартість становитиме приблизно 35 тис. євро. Про це повідомляє видання Auto Express.
Новий Opel Astra-e (саме так назвуть електрокар) стане конкурентом Nissan Leaf, Volkswagen ID.3, а також нового MG4. Однак на відміну від суперників, він буде доступний не тільки як хетчбек, а й у кузові універсал - із містким 548-літровим багажником.
Як і молодші електромобілі Opel Mokka-e і Corsa-e, новий Opel Astra-e зовні мало чим відрізнятиметься від бензинових або гібридних версій. Швидше за все, він отримає спеціальні колісні диски з покращеною аеродинамікою, а дизайн передньої частини трохи змінять.

У салоні все обмежиться новою графікою віртуальної панелі приладів і дисплея мультимедіа. У списку доступних опцій будуть матричні фари, система напівавтономного водіння, камери кругового огляду, вентиляція і масаж сидінь.
Силову установку для Opel Astra-e 2023 запозичили в Peugeot e-308 (моделі побудовані на одній платформі ЕМР2). Хетчбек та універсал отримають 155-сильний мотор і літій-іонну батарею ємністю 54 кВт*год, а запас ходу складе 400 км.
Opel починає активну електрифікацію своєї лінійки. До 2024 року в усіх моделей марки будуть електричні версії, а з 2028 року компанія повністю відмовиться від бензинових і дизельних двигунів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?