Авторизация

Для Toyota GR86 створять власну гоночну серію

Для Toyota GR86 створять власну гоночну серію

У 2023 році в США стартує нова гоночна серія GR Cup, створена спільними зусиллями Toyota Gazoo Racing North America (TGRNA) та промоутерської організації SRO America. Усі учасники чемпіонату отримають у своє розпорядження однакові автомобілі на базі нового спортивного автомобіля Toyota GR86. При цьому в північноамериканській серії машини будуть доопрацьовані більш серйозно, ніж у японському турнірі GR86/BRZ Cup, який проводиться на батьківщині моделі вже дев'ятий рік.


Виробництвом гоночних купе займеться підрозділ Toyota Racing Development (TRD) на заводі Мурсвіллі в Північній Кароліні. Обіцяно, що купе отримають новий блок керування двигуном Bosch, вихлопну систему Borla, 6-ступінчасту секвентальну коробку передач Sadev, гальма Alcon, регульовані амортизатори JRI та стійки Toyota Gazoo Racing.

Візуально гоночні спорткари відрізнятимуться від дорожніх капотом з повітрозабірниками, переднім бампером з розвиненим спліттером і масивним антикрилом ззаду, а стандартні колеса замінять гоночними дисками з гоночними покришками.

Розробкою обвісу займуться Stratasys разом з TGRNA. У салоні GR86 з'являться каркас безпеки та необхідні гоночні аксесуари - кермо, сидіння, ремені безпеки - від OMP. Перший сезон GR Cup буде включати 14 гонок на семи різних трасах в США. Загальний призовий фонд чемпіонату 2023 року складатиме один мільйон доларів, який між собою розділять переможець та призери нової серії.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?