Авторизация

У Києві відновлюється автомобільний рух мостами Метро та Патона

У Києві відновлюється автомобільний рух мостами Метро та Патона

Завтра, 20 червня, у Києві відновлюється автомобільний рух мостами Метро та Патона. Так, усі основні мости, які поєднують лівий і правий береги столиці, будуть працювати як раніше. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Тож для автосполучення між лівим та правим берегами столиці працюватимуть Дарницький, Північний, Південний, міст Метро та Патона. Про організацію роботи громадського транспорту з урахуванням відновлення руху мостами міська влада повідомить додатково», - повідомив Кличко.


Від початку повномаштабного вторгнення РФ в Україну у Києві працювали не всі мости. Вони були перекриті з різних причин: і щоб не допустити просування диверсійно-розвідувальних груп, і щоб забезпечити безпеку громадян. Але від ранку 20 червня Дарницький, Північний, Південний, мости Метро та Патона працюватимуть повноцінно і пропускатимуть автомобілі та інший транспорт в обох напрямках.
Про організацію роботи громадського транспорту з урахуванням відновлення руху мостами міська влада повідомить додатково.
Віталій Кличко закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, швидкісного режиму, а також надавати перевагу на дорозі каретам швидкої допомоги, авто поліції, рятувальників та автомобілям з гуманітарним вантажем.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка