Авторизация

Електричний кросовер BMW iX отримає запас ходу до 1000 км

Електричний кросовер BMW iX отримає запас ходу до 1000 км

Компанія BMW протестує новий акумулятор для електромобілів, розроблений мічиганським стартапом Our Next Energy (ONE). Прототип електромобіля BMW iX з унікальним елементом живлення, що забезпечує рекордний запас ходу, буде готовий до кінця поточного року.

Компанія BMW і ONE повідомили, що нова батарея буде вбудована в електричний кросовер BMW iX. Акумулятор ONE Gemini дозволить електромобілям проїжджати без підзарядки до 600 миль (приблизно 965 км) і більше. При цьому в новій батареї застосовується конструкція, спрямована на зниження використання таких традиційних для автомобільних акумуляторів матеріалів як кобальт, нікель, а також графіт і літій.

Наразі фахівці компанії ONE тестують різні хімічні склади, щоб виявити оптимальний компроміс між ціною акумулятора, його ємністю та екологічністю.
У BMW вже заявили, що розглядають можливість впровадження акумуляторних технологій стартапу ONE у свої майбутні електрокари. Щоправда, які транспортні засоби можуть отримати нові батареї, у компанії не уточнили.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?