Авторизация

Представлена «спортивна» Hyundai Creta N Line

Представлена «спортивна» Hyundai Creta N Line

Спочатку світовий дебют Hyundai Creta N Line зі спортивним дизайном мав відбутися в Росії, проте через військове вторгнення РФ на територию України корейська компанія перенесла презентацію до Бразилії.


Там представили нову версію популярного кросовера, який відрізняється від стандартного не лише оформленням екстер'єру та інтер'єру, а й налаштуванням підвіски. У Бразилії така Creta коштує від 165 090 реалів (приблизно $33 000).

Від звичайної Creta версію N Line можна відрізнити за новим дизайном переднього бампера та корпусами протитуманних фар трикутної форми. У радіаторної решітки інший малюнок у стилі Tucson, над нею з'явився вентиляційний проріз, а хромовані елементи затемнені. Ззаду з'явився дифузор та здвоєні патрубки вихлопної системи. Довершують зовнішній вигляд 17-дюймові диски оригінального дизайну.


На сидіннях вишиті емблема N Line, вона прикрашає важіль коробки передач та рульове колесо, а яскравим акцентом став червоний рядок у оббивці.

Під капотом у спортивної Сreta - 1,0-літровий бензиновий турбомотор потужністю 120 кінських сил.

Головним конкурентом Creta N-Line стане KIA Seltos GT-line, а в Індії кросовер має також суперничати з Tata Harrier і MG Hector.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка