Авторизация

Ще одна малолітражка залишає Європу

Ще одна малолітражка залишає Європу

Одна з недооцінених моделей Nissan, малолітражка Micra, залишить європейський ринок. Маленький хетчбек зараз доступний лише в одній модифікації, і виробник готує наступника.
Продажі Micra продовжують падати, і в Nissan вважають, що розробка моделі не вартує своїх грошей. Інженери компанії вже працюють над електричним наступником Micra, який розташовуватиметься під Leaf у лінійці бренду і буде меншим за габаритами.

До свого остаточного закриття Micra буде доступна тільки у версії Acenta Sprint, яка зберігає 15 або 16-дюймові колеса, автоматичну коробку передач, світлодіодні денні ходові вогні та галогенні фари. Хетчбек оснащений асистентом при торканні на ухилі, попередженням про зіткнення з активацією задніх ліхтарів, автоматичним освітленням і датчиком дощу, декількома подушками безпеки, кондиціонером, лобовим склом, центральним замком з дистанційним керуванням, круїз-контролем, обмежувачем.
Під капотом цієї Мікри 1,0-літровий бензиновий двигун IG-T потужністю 92 к.с. та 160 Нм. Трициліндровий двигун поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою або варіатором. Привід на передні колеса, розгін з 0 до 100 км/год займає 11,98 секунди, а максимальна швидкість – 178 км/год. Витрата палива 5,3 л/100 км.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?