Авторизация

Faraday Future отримав лише 400 замовлень на 1050-сильний електрокросовер

Faraday Future отримав лише 400 замовлень на 1050-сильний електрокросовер

Каліфорнійська компанія Faraday Future з'явилася у 2014 році. З того часу перспективний стартап стикався з численними складнощами при розробці електрокарів. У лютому 2022 року марка таки представила серійну версію своєї флагманської моделі FF 91. 
Згідно з фінансовим звітом, за перший квартал 2022 року Faraday Future отримала всього 401 попереднє замовлення на електричний кросовер FF 91. При цьому далеко не всі заявки можуть перетворитися на реальні продажі, оскільки компанія пропонує опцію повного відшкодування внесеного авансу, якщо покупець передумає. Для резервування необхідно внести 5000 доларів за топовий FF 91 Futurist Alliance Edition і 1500 доларів за версію Futurist.

Перший електричний кросовер FF 91 стане флагманською моделлю бренду. Електрокар обладнують трьома електромоторами, сумарна віддача яких становитиме 1050 кінських сил. До сотні новинка зможе розганятися за 2,4 секунди, а запас ходу на одному заряді акумуляторів складе близько 500 кілометрів. Враховуючи кількість попередніх замовлень, молодому стартапу доведеться пройти важкий шлях до початку масового виробництва.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?