Авторизация

На Закарпатті зникли довжелезні черги на АЗС

На Закарпатті зникли довжелезні черги на АЗС

Антикризові заходи держави дають результат. Ситуація з пальним на Закарпатті покращилася за останні дні. Ажіотаж вщух. Паливо є майже на усіх автозаправках. Якщо закінчується - його підвозять.
Бензин марки А-95 продають за 51 грн за літр. Дизель - на 6 грн дорожчий і коштує 57 грн. Щоправда, 92-го бензину обмаль. Він є лише на деяких АЗС і просять за нього 49 грн за літр. Водії задоволені, бо не витрачають час на черги. І додають: пальне подорожчало, та якість його краща.


«У нас ситуація хороша, особливо в Ужгороді. Тому що пальне з Європи привозять. Європа ж близько. Паливо на заправках постійно є», - каже Віктор, водій з Ужгорода.

Ще один водій відзначає, що ситуація наразі змінилася у кращий бік.

«Зникли черги. Ситуація змінилася у кращий бік. На деяких АЗС взагалі порожньо, хоча бензин є. Машини під'їжджають, заправляються і їдуть. Ось на цій заправці, переді мною були три машини. Я чекав п'ять хвилин», - каже водій таксі Ігор.


Місцеві оператори значно збільшили поставки пального на Закарпаття. Завозять його із Європи - уклали договори із компаніями зі Словаччини та Австрії.
До війни імпортували із сусідніх країн лише 5% нафтопродуктів від загальної потреби. Нині ж забезпечують область третиною необхідного пального. Інше - постачають загальнонаціональні мережі.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?