Авторизация

У Німеччині заборонили продавати машини Ford із підключенням до інтернету

У Німеччині заборонили продавати машини Ford із підключенням до інтернету

Суд у Німеччині наклав загальнонаціональну заборону на виробництво та продаж автомобілів марки Ford, які підтримують підключення до інтернету. Про це повідомило агентство Reuters із посиланням на судову документацію у справі про порушення патентів на бездротові технології.
Рішення окружного суду Мюнхена поки що не має обов'язкової юридичної сили та може бути оскаржене. А для того, щоб воно стало тимчасовим виконанням, позивач в особі японської компанії IP Bridge повинен внести заставу в розмірі €227 млн.


«Предметом цього судового розгляду стало ліцензування базових для мереж LTE патентів. Оскільки ми ще не отримали письмової судової ухвали, ми не хотіли б давати коментарів з цього питання» , - прокоментували рішення суду в компанії Ford.

Судовий розгляд і рішення, що було за ним, відображає черговий виток напруженості між гравцями технологічної галузі та автовиробниками - останні з масовим впровадженням комунікаційних рішень і технологій автопілота повинні виплачувати роялті за використання захищених патентами винаходів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?