Авторизация

Росія завдала українським дорогам збитків на 900 млрд гривень

Росія завдала українським дорогам збитків на 900 млрд гривень

Збитки, які нанесені війною українським дорогам, оцінюються приблизно в 900 млрд грн. Таку цифру озвучив перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко в ефірі всеукраїнського телемарафону.

«Ми моніторимо ситуацію і на сьогодні можемо сказати, що десь 900 млрд грн - це збитки, які були нанесені війною», - сказав він.


Загалом в Україні, за його словами, зруйновано близько 23 тис. км доріг загального користування, з них 8 тис. км - державного значення. А також 302 штучних споруди, з яких 125 - державного значення.
Вже розчищено 500 км доріг державного значення і комунальних. З них 212 км - вулиці Ірпеня, Бучі й інших міст і містечок. Дорожники розпочинають роботи лише після завершення розмінування.
Днями на Харківщині війська держави-терориста обстріляли підрядників.

«Десь за 50 м були прильоти… Але ми працюємо, все для ЗСУ і для нашої перемоги. Ця дорога - дорога життя, яку ми зараз робимо на Харківщині. Вирівнювали дорогу, і ось так от іноді трапляється», - розповів Івко.


Пріоритети у відновленні доріг визначають разом зі Збройними силами. Першими роблять дороги, які потрібні для руху гумконвоїв та техніки.
«Зараз у нас є декілька напрямків. Є експлуатація, за рахунок цього ми виконуємо аварійні роботи. Є у нас і постанова Кабміну з резервного фонду - там ми будемо виконувати роботи по мосту в Стоянці і по мосту в Ірпені. І що ми будемо надалі робити, поки що сказати не можу, тому що спілкувалися з воєнними і будемо, скажімо так, працювати і потім надавати дані, що ми вже зробили і що вже виконано», - уточнив він.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?