Авторизация

Компанія Nissan оновила електричний Leaf

Компанія Nissan оновила електричний Leaf

Електрокар трохи змінився зовні і отримав розширений список обладнання, при цьому ціна залишилася незмінною. Leaf 2023 модельного року можна впізнати за чорним глянсовим V-подібним елементом спереду, який на дореформеній моделі був хромованим. Змінився і малюнок заглушки на місці решітки радіатора.


Серед інших відмінностей оновленого Leaf від старого - новий дизайн колісних дисків на 16 або 17 дюймів. Також стали доступні нові варіанти комбінованого фарбування кузова: Burgundy/Super Black (бордовий із чорним дахом) та Akatsuki-Sunrise Copper/Super Black (мідний із чорним дахом).

Інші зміни відбулися у списку обладнання. Так, систему клімат-контролю дооснастили технологією Plasmacluster, яка використовує салонний фільтр зі спеціальними антибактеріальними матеріалами.


У спортивного Leaf Nismo інакше виконана наклейка у верхній частині бампера, трохи змінилися пороги і перетворився задній бампер. Такому електрокару покладено 18-дюймові диски. А у виконанні Leaf Autech доопрацювали салонне дзеркало.

Силові установки залишилися незмінними. Leaf доступний з електромотором EM57 на 150 або 218 кінських сил і з батареями ємністю 40 або 62 кіловат-години. Привід - лише передній.

Вартість Leaf 2023 буде варіюватися від 28.425 (версія S) до 36.425 (версія SV Plus) доларів. Перше постачання оновлених машин клієнтам заплановано на літо.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка