Авторизация

На що слід звернути увагу при оренді автомобіля?

 В Україні та інших країнах кілька сотень, якщо не кілька тисяч компаній з оренди автомобілів. Просто слід ввести фразу - взяти авто в оренду в Google, і можна побачити кілька сторінок результатів. Однак не варто вибирати перше кращу пропозицію, навіть з інтернет-пошукача.


Оренда авто на сайті https://rental.ua/ ділиться на короткострокову і довгострокову. У публікації нижче буде розглянуто перший тип в деталях. При оренді автомобіля слід думати головою і дотримуватися кількох основних правил.


Найдешевший не завжди означає... Найдешевший.
Можливо, всім відомий термін "маркетинговий трюк", чому б компаніям з оренди автомобілів не використовувати його? Потрібно уважно питати про остаточну ціну оренди автомобіля, перевіряти договір, чи є які-небудь додаткові збори, наприклад, за перевищення допустимого ліміту пробігу, і не сміховинний цей ліміт (наприклад, 10 км/день).

Орендувати автомобіль може практично кожен.

Майже, тому що є деякі обмеження, наприклад, вік. Компанії з оренди автомобілів використовують різні критерії і пред'являють різноманітні вимоги до потенційного власника свого автомобіля. Нерідко виключають людей молодше 21 року. Передбачається, що чим більше років, тим більше досвід, більше відповідальність, менше ризик можливого зіткнення, ударів, ускладнень.


Місце отримання та повернення автомобіля.
Все частіше (звичайно, щоб роздобути клієнта) практикується доставка автомобіля в будь-яку точку заданого міста і отримання його на точно таких же умовах. Це дуже зручно і полегшує життя тим, хто приїжджає на автобусі або прилітає на літаку. Таким чином, вони уникають громадського транспорту або таксі і відразу ж користуються орендованим транспортним засобом.


Технічний стан автомобіля.
Перед підписанням договору слід "пробігтися" по машині, перевірити її салон і загальний стан. Якщо орендований автомобіль має будь-які дефекти, потрібно попросити людину, яка оформляє оренду, відзначити це у відповідному протоколі. Тоді можна буде уникнути ситуації, коли орендаря звинуватять у скоєнні пошкоджень, навіть якщо вони вже були раніше.


Підведення підсумків.
Ціна не завжди повинна бути в пріоритеті. Перед орендою автомобіля важливо уважно прочитати пропозицію. Численні акції та знижки можуть допомогти скоротити витрати, але краще звернути увагу на додаткові збори, такі як OC, AC, добовий ліміт пробігу, загальний технічний стан, вартість паркування автомобіля в місці, відмінному від офісу компанії. Наведені вище поради повинні допомогти вирішити, яку прокатну компанію використовувати, і поїздка буде в задоволення.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка