Авторизация

Виталий Козловский высказался условно собственного выступления в Москве

Виталий Козловский высказался условно собственного выступления в Москве

На днях стало известно, что Виталий Козловский выступал 9 мая на концерте в России. Вскоре фото и видео с концерта с участием украинского артиста поживились в сети. Разумеестя, без критики и обвинений не обошлось. Однако Виталий не стал долго молчать и уже сегодня высказался относительно своего выступления в Москве.



«Я не заперечую своєї участі у концерті в Москві, присвяченому Дню Перемоги! Але для уникнення спекуляцій вважаю за необхідне сказати наступне. За останні 4 роки я жодного разу не виступав в Росії і вважаю це недопустимим саме з причин військової агресії. Але коли від українців, які живуть у Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги — після тривалих сумнівів погодився», — начал свое обращение Виталий.


«Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути, та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив. Переконаний, що ветерани в Москві такі ж, як і в Києві — вони разом пройшли страшну війну, перемогли у ній, заплативши дуже дорогу ціну. Вони йшли до кінця, не ділили себе на нації, це їх пам`ять. І вони заслуговують на те, щоб прожити свої останні роки гідно, відчуваючи нашу вдячність.


Это интересно: Блейк Лайвли в образе диснеевской принцессы на благотворительной вечеринке
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка