Авторизация

Шиншила врятувала свого господаря

Всі ми звикли, що захисниками нашого дому виступають собаки. Навіть найменший песик здатний своїм гавканням налякати злодія. Але то що сталося нещодавно змусило по іншому поглянути на домашніх улюбленців.

Шиншила врятувала свого господаря

Шиншила Белла, що проживає у господаря Томаса в штаті Айдахо, врятувала будинок і свого господаря від пограбування. Коли грабіжник проліз у квартиру, він і подумати не міг, що його колосальний план пограбування зруйнує звичайнісінька … шиншила.

За дивним збігом обставин саме того дня Томас не зачинив свою домашню білку в клітці і залишив її бігати по домівці. «Виходячи із дому я навіть якось і не подумав про те де моя улюблениця Белла. Хто б міг подумати, що якби я зачинив свою красуню все було б інакше.» - ділиться враженнями Томас. Зазвичай він зачиняв шиншилу в клітці, коли до нього приходили гості, друзі або він кудись йшов. Але того дня все було інакше.

Господар, повертаючись додому, одразу запідозрив щось неладне, коли помітив чиїсь сліди на доріжці до дому. Він одразу перевірив сейф зі зброєю, але все було на місці, хоча замок був зламаний. Він переживав адже в тому сейфі була зброя та цінні папери. Але що ж сталося насправді?

Єдиним свідком цієї події була його домашня шиншила, яка якимось дивним чином змусила грабіжника втекти навіть не завершивши запланований грабунок. Звичайно, деякі невеличкі речі пропали, але найдорожчі для Томаса були на місці.

При розслідуванні, співробітниця поліції Сара знайшла підозрюваного у якого були подряпані руки. Такі рани були дуже схожі на сліди від кігтів кішки чи якоїсь іншої тварини. Як з’ясувалося це дійсно були сліди від кігтів шиншили. Коли вона запитала чи це бува не шиншила Белла його подряпала, він відповів: «Так. Ця бісова шиншила накинулася на мене, подряпала мене і дряпала допоки я був в тому будинку.» Як з’ясувалося шиншила щойно помітила грабіжника накинулася на нього і почала безжалісно дряпати.

В результаті грабіжник повернув всі украдені речі господареві і той на радощах сказав, що тепер він просто зобов’язаний побалувати свою улюбленицю і грозу грабіжників її улюбленими ласощами.

«Так, з нею буває важко. Буває, що вона мене просто виводить із себе і я ладен від неї відмовитися. Але річ у тім, що я її виховував з самого малечку. Вона ж така класна, а тепер іще й справжня захисниця. Вона дійсно заслуговує винагороди. Ніколи б не подумав, що звичайнісінька шиншила здатна захистити дім від злодія.» - каже Томас. 

 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка