Авторизация

Заборона на мобілізацію чоловіків від 50 років… відсутня

Немає прямої заборони на мобілізацію чоловіків віком від 50 років, заявили в Сумському ТЦК і роз’яснили нову процедуру призову.


Начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи військкомату Сергій Монукало заявив, що особи 50-60 років можуть бути покликані за письмовою згодою військових частин спеціальним мобілізаційним розпорядженням. Це стосується переважно підрозділів, які не мають спеціальних вимог до військовозобов’язаних.


“Тобто не до військово-штурмових військ, а до підрозділів забезпечення або до державної служби спеціального транспорту”, – заявив Монукало.


Такі військовозобов’язані проходять ВЛК визначення придатності, після чого з ними працюють рекрутери відповідних частин і проводяться співбесіди в ТЦК. Після чого їм оформлюють ставлення до частини та призначають відповідну військову спеціальність.


“Після цього списки затверджуються Генеральним штабом, і в мобілізаційному розпорядженні зазначаються конкретні прізвища, щоб людина розуміла, що вона нікуди в іншу частину або на іншу спеціальність не поїде”, – заявив Монукало.


Сообщение Заборона на мобілізацію чоловіків від 50 років… відсутня появились сначала на Влучна фраза.

Сообщает Фраза.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка