Авторизация

МЗС застеріг українців, які планують поїздку в Туніс

МЗС застеріг українців, які планують поїздку в Туніс

Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ закликав українців, які планують поїздку в Туніс, "враховувати існуючі ризики безпеки" в цій країні, пов'язані з підвищеною терористичною загрозою. Про це пише прес-служба МЗС.

"Слід також враховуватися, що збройний конфлікт в сусідній Лівії і складна внутрішньо політична ситуація в Алжирі мають негативний впливу на ситуацію в Тунісі", - йдеться в повідомленні.


МЗС дав низку порад тим, хто збирається в цю країну: бути особливо уважним і обережним, утриматися від відвідування місць з великим скупченням людей і не брати участь в акціях протесту; завжди мати при собі документи; виконувати вказівки місцевих правоохоронців; по можливості, мати при собі мобільний телефон з сім-картою місцевого оператора.

Консульська служба також радить без необхідності не покидати місця організованого відпочинку, які знаходяться під охороною; максимально обережно пересуватися в нічний час; утриматися від поїздок в вілайєти Кассерин, Кеф, Сіді Бузід, Кбілі, Дуз, Куйруан, Татуїн, Медденін, а також в прикордонні з Лівією і Алжиром території; віддавати перевагу груповим екскурсіям; при виборі місця відпочинку віддавати перевагу готелям, розташованим в великих туристичних центрах країни (міста Туніс, Хаммамет, Сус, Магдія, Набель, Монастір, Табарка, Тозер, острів Джерба).


Раніше сьогодні повідомлялося, що міністр закордонних справ  Павло Клімкін кличе людей на масову акцію в пам'ять про репресованих за часів СРСР і загиблих за Україну, яка стане відповіддю на черговий заклик каналу "Інтер" провести 9 травня в столиці захід "Ніхто не забутий, ніщо не забуте "- фактично російську акцію "Безсмертний полк".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка