Авторизация

ГПУ викликає працівників НАБУ для вручення підозр

ГПУ викликає працівників НАБУ для вручення підозр

Генпрокуратура викликає працівників Національного антикорупційного бюро О. Сербіна і Д. Замотаєва для вручення підозр у незаконному заволодінні транспортним засобом, погрозах застосування фізичного насильства й у перевищенні влади співробітниками правоохоронного органу. Про це в Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

Він уточнює, що з 21 березня по 26 квітня їх вже викликали, але "виклики ГПУ ігнорувалися і підозрювані не з'явилися". Тепер розслідування завершено і Сербін та Замотаєв викликаються повторно.


Крім того, слідчі ДБР направили клопотання до суду про привід Сербіна і Замотаєва в ГПУ для вручення підозр, оголошення про завершення розслідування і надання матеріалів кримінального провадження.

Йдеться про інцидент, що стався 19 вересня минулого року: біля будівлі прокуратури мікроавтобус НАБУ з людьми всередині заблокували, на допомогу до них приїхав спецназ бюро. Сталася бійка, під час якої побили водія глави САП Назара Холодницького і побили його машину.


У САП також заявили, що спецназ застосував вогнепальну зброю, а співробітники НАБУ скоїли наїзд на автомобілі на інших співробітників правоохоронних органів. На місце події прибули співробітники СБУ.





Відео: Українська правда

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?