Авторизация

У Зеленського розповіли, що буде з НАЗК і САП

У Зеленського розповіли, що буде з НАЗК і САП

Команда Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента, має намір перезапустити Нацагентство з питань запобігання корупції і подумує про зміну керівництва Спеціальної антикорупційної прокуратури. Про це у себе в  Facebook заявила член команди.

"Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими "громадськими активістами" щодо позиції команди Зеленського по НАБУ, не відповідає дійсності. На сьогоднішній день, деталізований план дій в частині антикорупційної політики знаходиться на етапі фіналізації", - написала вона.


За словами Янченко, між членами команди кандидата-переможця "є однозначна згода" про необхідність перезапуску НАЗК і "йде дуже серйозна дискусія щодо перезапуску керівництва САП".

"Те, що стосується НАБУ - велика частина команди вважає за необхідне підтримати і посилити НАБУ інституційно. На цих позиціях також стою я особисто", - написала вона.


У плані на перші 100 днів майбутнього президента значиться ініціатива про надання НАБУ права на "самостійне зняття інформації з каналів зв'язку".



Янченко в команді Зеленського вважається експертом з антикорупційної політики та "цифрової держави".


Нагадаємо, сам Зеленський сьогодні о 06:00 з'явився в соцмережах і заявив, що летить на вихідні відпочивати до Туреччини. Він стверджує, що за чотири останніх місяці це його перші вихідні.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?