Авторизация

У Порошенка порадили Зеленському "починати говорити"

У Порошенка порадили Зеленському "починати говорити"

Перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, яка пройшла до Ради за списками БПП, вважає, що обраному президенту Володимиру Зеленському потрібно почати спілкуватися з виборцями самостійно, а не через своїх "віце-президентів" на кшталт політтехнолога Дмитра Разумкова. Про це вона пише у себе в Facebook.

"Дуже добре, що світові лідери провели перші, поки ритуально-привітальні, телефонні розмови з новообраним президентом. Дуже дивно, що ми дізнаємося і читаємо про факт розмов і зміст розмов з Twitter і від прес-служб керівників західних держав. Для українців важливіше чути про це від самого новообраного", - зазначила Геращенко.


Вона переконана, що "це ненормальна ситуація, коли новообраний президент, ключовою сферою якого є якраз зовнішня політика, мовчить і не інформує від себе особисто ЗМІ і українське суспільство".

"Для мільйонів українців важливо почути інформацію про перші міжнародні телефонні контакти від новообраного президента, а не від віце-президента Разумкова", - підкреслила Геращенко.


22 квітня 2019 року канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Зеленського з перемогою на виборах президента, зазначивши, що "була б рада незабаром прийняти Зеленського в Берліні".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка