Авторизация

Нападники на Гандзюк пішли на угоду і дають нові свідчення - ГПУ

Нападники на Гандзюк пішли на угоду і дають нові свідчення - ГПУ

Підозрювані в нападі на радника мера Херсона і громадську діячку Катерину Гандзюк, яка померла в лікарні, пішли на угоду зі слідством і повністю визнали провину. Про це LIGA.net повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"24 квітня було підписано угоди з підозрюваними. Вони повністю визнали свою провину. І зараз дають нові викривальні свідчення", - сказав він.


Аби не зашкодити слідству і прискорити розслідування, Лисенко не став відповідати на питання, чи будуть оголошені нові підозри у справі про вбивство Гандзюк.

Як повідомила Українська правда, тепер ГПУ інкримінує В'ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимирові Васяновичу і Микиті Грабчуку нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 121 КК) та вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою (ч.2 ст.28 КК). За це їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі замість 10-15 років в'язниці або довічного ув'язнення за статтею про умисне вбивство.



Вчора, 23 квітня, стало відомо, що адвокати глави Херсонської ОДА Владислава Мангера подали до Шевченківського райсуду Києва скаргу для скасування оголошеної йому підозри у справі про вбивство Гандзюк.


15 квітня Шевченківський райсуд Києва відмовився продовжити відсторонення від посади Мангера.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?