Авторизация

"Океан не мовчить": Вакарчук хоче дати концерт - відео

"Океан не мовчить": Вакарчук хоче дати концерт - відео

Лідер української музичної рок-групи Океан Ельзи Святослав Вакарчук запропонував провести концерт на території ВДНГ, в День Києва, який в цьому році відзначається 26 травня. Про це він повідомив, записавши відео у себе в Facebook.

Вакарчук сказав, що можна було б поставити сцену на 360 градусів, зробити її доступною для перегляду, зробити одну суцільну фан-зону, щоб не було ніяких сидячих місць і віп-зони.


"Демократичний концерт з демократичними цінами в демократичній країні. Мені здається - це класна ідея, я хочу запитати, що думаєте ви? Це питання до наших шанувальників і музикантів Океану Ельзи, вони ще не знають про цю ідею. Якщо всі за, то давайте - візьмемо і зробимо. Причому назвати концерт можна "Океан не мовчить". "Океан не мовчить, не мовчіть і ви", - зазначив Вакарчук.




5 квітня музикант закликав українців не дозволяти кандидатам підміняти зміст формою, а вимагати у кандидатів в президенти конкретні відповіді на питання - якою вони бачать Україну через 5 років, і які конкретні шляхи реалізації цього бачення.


Читайте також: Вакарчук про вибори президента: Голосуйте не "по приколу" - відео

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка