Авторизация

"Прийшов час". Колишній регіонал запропонував звільнити Парубія

"Прийшов час". Колишній регіонал запропонував звільнити Парубія

Колишній регіонал, член депутатської групи Відродження Валерій Писаренко вніс до Верховної Ради проект постанови про зняття з посади глави парламенту Андрія Парубія. Про це Писаренко написав у своєму Facebook.

"Вважаю, що настав час завершити епоху беззаконня, несправедливості і безкарності", - написав депутат.


При цьому він вважав за потрібне запевнити, що ця його ініціатива не пов'язана з роботою в команді  Володимира Зеленського. "Просто прийшов час", - пояснив Писаренко.




"Ми чекаємо видачі підписних листів від апарату ВРУ. Нами подані офіційні заяви з вимогою надати підписні листи. Але бажаючих підписати вже досить", - прокоментував Писаренко кореспонденту LIGA.net.


Згідно з регламентом, для відкликання голови парламенту необхідно зібрати 150 підписів депутатів. Для прийняття постанови під час голосування її повинні підтримати 226 депутатів.



16 січня 2014 року Писаренко голосував за "диктаторські закони Януковича" - пакет антидемократичних законів, які суттєво обмежували права громадян і свободу слова.


22 квітня Парубій, відкриваючи засідання погоджувальної ради, привітав Зеленського з перемогою на виборах і побажав йому мудрості.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка