Авторизация

Штаб Зеленського: Електоральна карта повністю збігається з ЦВК

Штаб Зеленського: Електоральна карта повністю збігається з ЦВК

Результати паралельного підрахунку голосів штабу Володимира Зеленського  практично збігаються з даними ЦВК: 73,41% голосів та 24,35%. Про це на брифінгу повідомив координатор штабу Олександр Корнієнко, передає кореспондент LIGA.net.

За словами Корнієнка, паралельний підрахунок був завершений ще близько 01:00. "В цілому розбіжності по нашому опоненту близько 0,2%, по Зеленському - 0,5%", - сказав він.


"Якщо дивитися на розбіжності, які викликали у нас деякі питання, і ми будемо з ними працювати, то це Черкаська область, в нашу користь. Подивимося, коли ЦВК все порахує", - зазначив він.

Також близько 0,5% і теж на користь Зеленського - розбіжності в Закарпатській та Кіровоградській області. Електоральна карта повністю збігається з ЦВК.


Найбільший відсоток підтримки Володимира Зеленського в Луганській області: за даними ЦВК - 89,1%, за даними штабу - 90,2%. На другому місці Одеська та Дніпропетровська області, трохи більше 87%.


"Найнижча підтримка у нас у Львівській області, 34,6%. Але навіть в Тернопільській області ми виграли - 50,5%, в Івано-Франківській - 54,5%", - зазначив Корнієнко.



Порушень, які могли б вплинути на результати виборів, в штабі Зеленського не виявили.


Станом на 13:00 ЦВК опрацювала 98,31% електронних протоколів. 73,16% виборців проголосували за кандидата в президенти Зеленського, 24,52% -  Петра Порошенка.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка