Авторизация

Вибори-2019. Глава ЦВК закликала українців не псувати бюлетені

Вибори-2019. Глава ЦВК закликала українців не псувати бюлетені

Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук  закликає українців не псувати бюлетені під час другого туру виборів президента 21 квітня. Про це вона повідомила у себе в Facebook.

Cліпачук зазначила, що за результатами дня голосування 31 березня "майже чверть мільйона бюлетенів були визнані недійсними".


"Причиною цього стали, місцями і незаконні, дії громадян. Бюлетені свідомо псували. Але це - не прояв позиції", - вважає глава ЦВК.

Вона нагадала, що відповідно до закону про вибори президента України фотографування, відеофіксація будь-яким способом результатів волевиявлення виборців в кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення в приміщенні для голосування забороняється.



"Голосування чи не голосування за того чи іншого кандидата, прізвище якого є у виборчому бюлетені - це особисте рішення кожного. Якщо ви все-таки прийшли на ділянку, то не порушуйте закон, а обдумано зробіть свій вибір", - підкреслила Сліпачук.


15 квітня в ЦВК повідомили, скільки бюлетенів передали українцям за кордон для голосування у другому турі президентських виборів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?